Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Château Leboscq

Chteau Leboscq är beläget precis norr om Calon-Ségur i Saint-Estpheoch ägs av Domaine Lapalu som också har Chteau Patache dAux och Chteau Liversan i sitt stall. Egendomen ligger på de för området så karaktäristiska djupa grusbäddarna och är planterad ...

Läs mer om Château Leboscq
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Château Leboscq

Château Leboscq är beläget precis norr om Calon-Ségur i Saint-Estèphe och ägs av Domaine Lapalu som också har Château Patache d'Aux och Château Liversan i sitt stall. Egendomen ligger på de för området så karaktäristiska djupa grusbäddarna och är planterad med 48 procent cabernet sauvignon, 48 procent merlot och 4 procent cabernet franc.

"Leboscq" betyder höjd och egendomen har fått sitt namn på grund av läget där huvudbyggnaden tittar ut över Gironde. Château Leboscq är en så kallad Cru Bourgeois - det vill säga en av egendomarna i Médoc som 1932 klassificerades strax under Cru Classé-vinerna men över den stora massan av egendomar i Bordeaux. Den nuvarande klassificeringen är från 2009 och omfattar drygt 240 producenter.