Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Leboscq

Chteau Leboscq är beläget precis norr om Calon-Ségur i Saint-Estpheoch ägs av Domaine Lapalu som också har Chteau Patache dAux och Chteau Liversan i sitt stall. Egendomen ligger på de för området så karaktäristiska djupa grusbäddarna och är planterad ...

Läs mer om Chateau Leboscq
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Leboscq

Château Leboscq är beläget precis norr om Calon-Ségur i Saint-Estèphe och ägs av Domaine Lapalu som också har Château Patache d'Aux och Château Liversan i sitt stall. Egendomen ligger på de för området så karaktäristiska djupa grusbäddarna och är planterad med 48 procent cabernet sauvignon, 48 procent merlot och 4 procent cabernet franc.

"Leboscq" betyder höjd och egendomen har fått sitt namn på grund av läget där huvudbyggnaden tittar ut över Gironde. Château Leboscq är en så kallad Cru Bourgeois - det vill säga en av egendomarna i Médoc som 1932 klassificerades strax under Cru Classé-vinerna men över den stora massan av egendomar i Bordeaux. Den nuvarande klassificeringen är från 2009 och omfattar drygt 240 producenter.