Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Laroze

Familjen Meslin är de nuvarande ägarna av Chateau Laroze, en St. Emilion-klassificerad egendom. Familjen Meslin är direkta ättlingar till Georges Gurchy och Nelly Gruchy, grundarna och skaparna av Chateau Laroze. Familjen Gruchy har en lång historia ...

Läs mer om Chateau Laroze
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Laroze

Familjen Meslin är de nuvarande ägarna av Chateau Laroze, en St. Emilion-klassificerad egendom. Familjen Meslin är direkta ättlingar till Georges Gurchy och Nelly Gruchy, grundarna och skaparna av Chateau Laroze. Familjen Gruchy har en lång historia i St. Emilion som går ända tillbaka till 1610.

Den 27 hektar stora Bordeaux-vingården Chateau Laroze är planterad med 68 % Merlot, 26 % Cabernet Franc och 6 % Cabernet Sauvignon. Vingården är på sitt sätt ovanlig för Saint Emilion. Detta beror på att hela vingården är ett enda, mycket stor skifte. Vinrankorna är i genomsnitt 20 år gamla.

Vingården är planterad med en vinstockstäthet som varierar från 5 600 vinstockar per hektar till 10 000 vinstockar per hektar. Nyare planteringar görs med 10 000 vinstockar per hektar. Terroiren består av sandjord ovanpå krita och lera. Chateau Laroze var biodynamiska från 1991 till 1998, vilket gjorde Larize till den första vingården i Saint Emilion som gjorde det. Med tiden gick man över till ekologiskt jordbruk i stället då man fann att metoden var bättre lämpad för sina vingårdar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du