Filtrera & anpassa

Viner producerade av Chateau Larcis-Ducasse

Chateau Larcis-Ducasse är en berömd vinproducent från Saint-milion, Bordeaux i Frankrike. Vingården har anor från 1700-talet och har en lång tradition av att producera högkvalitativa viner.Vingården ligger på en sluttning nära byn Saint-milion och ...

Läs mer om Chateau Larcis-Ducasse

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Larcis-Ducasse

Chateau Larcis-Ducasse är en berömd vinproducent från Saint-??milion, Bordeaux i Frankrike. Vingården har anor från 1700-talet och har en lång tradition av att producera högkvalitativa viner.

Vingården ligger på en sluttning nära byn Saint-??milion och har en total yta på 11 hektar. De odlar huvudsakligen druvsorterna Merlot (78%), Cabernet Franc (17%) och Cabernet Sauvignon (5%). Vinrankorna är i genomsnitt 35 år gamla, vilket ger en hög kvalitet på druvorna och ger vinet en unik karaktär.

Chateau Larcis-Ducasse tillverkar två huvudviner: Chateau Larcis-Ducasse och Clos Larcis-Ducasse. Båda vinerna är klassificerade som Grand Cru Classé i Saint-??milion, vilket är den högsta kvalitetsklassificeringen i regionen. Vinerna från Chateau Larcis-Ducasse är kända för sin elegans, komplexitet och balanserade smak. De har en förmåga att åldras länge och utveckla en mjuk och fyllig struktur.

Vingården använder sig av ekfat i produktionen av sina viner. Ekfaten är av högsta kvalitet och kommer från de bästa skogarna i Frankrike. Vinerna lagras i ekfaten i upp till 18 månader, vilket ger vinet en subtil smak av ek och en mjukare textur.

Chateau Larcis-Ducasse har fått många utmärkelser och höga betyg från vinexperter och kritiker runt om i världen. Vinerna är mycket eftertraktade av samlare och vinentusiaster och är en viktig del av Bordeauxs vintradition och kultur.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du