Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Lafon-Rochet

Slottet Lafon Rochet anor går tillbaka till 1600-talet. Innan var slottet känd som Rochet domännamn och tillhörde Antoinette Guillemotes. Efter att hon gifte sig med Etienne Lafon, så döpte man om slottet till Chteau Lafon Rochet.Under de kommande ...

Läs mer om Chateau Lafon-Rochet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Lafon-Rochet

Slottet Lafon Rochet anor går tillbaka till 1600-talet. Innan var slottet känd som Rochet domännamn och tillhörde Antoinette Guillemotes. Efter att hon gifte sig med Etienne Lafon, så döpte man om slottet till  Château Lafon Rochet. Under de kommande 150 åren, ägdes egendomen av arvingar till Stephen Lafon som kom att innebära ekonomiska svårigheter och sjukdomar på vingården. På 1920 talet  fick slottet nya ägare och man började med att renovera och upprusta slottet. År 1960 blev fick man ordning på vinberednings-huset och man började producera riktigt bra viner igen. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du