Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Lafite Rothschild

Slottet tillhörde på 1700-talet Marquis de Ségur, precis som Latour och Calon-Ségur. Vinerna från Lafite fanns på Ludvig XVs bord i Versailles, liksom hos Richelieu och Thomas Jefferson. 1797 var man först i Bordeaux med slottstappning. Till namnet ...

Läs mer om Chateau Lafite Rothschild
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Lafite Rothschild

Slottet tillhörde på 1700-talet Marquis de Ségur, precis som Latour och Calon-Ségur. Vinerna från Lafite fanns på Ludvig XV:s bord i Versailles, liksom hos Richelieu – och Thomas Jefferson. 1797 var man först i Bordeaux med slottstappning. Till namnet Rothschild fick de 1868 genom Baron James de Rothschild. Slottet är elegant snarare än monumentalt, precis som vinet. Under 1960-70-talen var vinet i gungning men återupprättades av Emile Peynaud. 1976 och 1979 var Lafite störst i Bordeaux.