Filtrera & anpassa

Viner från Chateau La Tour Carnet

Slottets historia gar tillbaka till 1200-talet och ar idag en av de aldsta egendomarna i hela Bordeaux. I Bordeaux praglas varje slott mycket av jordmanen, som man allmant kallar for terroir. På La Tour Carnet dominerar sma kalkstenar samt ett tjockt ...

Läs mer om Chateau La Tour Carnet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau La Tour Carnet

Slottets historia gar tillbaka till 1200-talet och ar idag en av de aldsta egendomarna i hela Bordeaux. I Bordeaux praglas varje slott mycket av jordmanen, som man allmant kallar for terroir. På La Tour Carnet dominerar sma kalkstenar samt ett tjockt lager av lera och grus som gor att Merlot trivs extra bra. Den hoga andelen av Merlot pa 43 % gor att vinet ar ganska mjukt och tillgangligt redan pa ett tidigt stadie. For mig ar argangen oerhort viktig och 2005 var en riktig fulltraff for detta slott som aterigen fortjanar sin status som 4 Cru.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du