Filtrera & anpassa

Viner från Château la Conseillante

La Conseillante har ett av de bästa lägena i Pomerol. Grannar är Cheval Blanc, lEvangile, Petit-Village och Vieux Chåteau Certan. I sanning en koncentration av klass och kunnande. Egendomen tillhör familjen Nicolas sedan flera generationer och är ...

Läs mer om Château la Conseillante
Dölj atlas

Mer om viner från Château la Conseillante

La Conseillante har ett av de bästa lägena i Pomerol. Grannar är Cheval Blanc, l’Evangile, Petit-Village och Vieux Chåteau Certan. I sanning en koncentration av klass och kunnande. Egendomen tillhör familjen Nicolas sedan flera generationer och är pedantiskt skött av nuvarande administratören Bernard Nicolas. Efter en svacka på 1970-talet har La Conseillante under 1980- och 1990-talet visat vilken kapacitet som finns.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du