Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau La Cabanne

På denna lilla välansedda slott på endast 10 hektar, beläget i hjärtat av Pomerol, har det odlats vin i sedan romartiden. Namnet La Cabanne en hydda har anor från medeltiden, då fältarbetare bodde i små hyddor i området. Slottet har totalrenoverats ...

Läs mer om Chateau La Cabanne
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau La Cabanne

På denna lilla välansedda slott på endast 10 hektar, beläget i hjärtat av Pomerol, har det odlats vin i sedan romartiden. Namnet La Cabanne (en hydda) har anor från medeltiden, då fältarbetare bodde i små hyddor i området. Slottet har totalrenoverats under 2011 efter en brand och är idag den ett av de mest moderna. Slottet ägs av familjen Estager, som också äger två andra Pomerolslott: Château Haut-Maillet och Château Plincette, samt flera egendommar i Saint-Emilion och Bordeaux. Familjen har odlat vin i dessa områden sedan 1934. La Cabanne har mycket exklusiva grannar som Château Le Pin, Château Trotanoy och Château Pétrus. Dessa säljs för astronomiska summor på världens vinbörser. Familjen Estager är stolta över att producera en traditionell Pomerol till överkomliga och stabila priser och vinet har också fått en stor och trogen fanskara världen över.