Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Kirwan

I den lilla kommunen Cantenac i hjärtat av Margaux-distriktet bor den danska konsuln Jean-Henri Schyler på 3. Cru Chteau Kirwan, med anor från 1700-talet. Chteau Kirwan var tidigare en av de i Danmark bäst säljande av de klassificerade Bordeaux- ...

Läs mer om Chateau Kirwan

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Kirwan

I den lilla kommunen Cantenac i hjärtat av Margaux-distriktet bor den danska konsuln Jean-Henri Schyler på 3. Cru Château Kirwan, med anor från 1700-talet. Château Kirwan var tidigare en av de i Danmark bäst säljande av de klassificerade Bordeaux-vinerna. Idag drivs slotte av sonen Yann Schyler. Slottets historia går tillbaka till 1751, då irländaren Mark Kirwan förvärvar slottet. År 1787 besökte den berömda vinälskaren och senare USA: s president, Thomas Jefferson Château Kirwan som redan då var känt för sin kvalitet. Château Kirwan är känt för att göra eleganta viner med en bemärkningsvärd fyllighet och smidighet.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du