Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Haut Beausejour

1992 köpteJean-Claude Rouzaud, oenolog och ägare av Champagne Louis Roederer, två slott i Saint Estephe i BordeauxChateau Picard och Chateau Beauséjour som båda klassades som Cru Bourgeois i 1932. Han delade Beausejour i två och ändrade namn på det ...

Läs mer om Chateau Haut Beausejour

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Haut Beausejour

1992 köpte Jean-Claude Rouzaud, oenolog och ägare av Champagne Louis Roederer, två slott i Saint Estephe i Bordeaux: Chateau Picard och Chateau Beauséjour som båda klassades som Cru Bourgeois i 1932. Han delade Beausejour i två och ändrade namn på det den bästa delen till Haut Beausejour, som totalt är på 19 ha. Ett vin att hålla under uppsikt i framtiden.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du