Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Gruaud Larose

2a Cru. På Gruaud Larose gör man viner i en mycket klassisk stil Långlivade, tanninrika, ofta mycket strama som unga men med en underbar frukt som ändå gör det svårt att låta buteljerna ligga ifred. Idag omfattar egendomen 80 hektar i ett enda ...

Läs mer om Chateau Gruaud Larose
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Gruaud Larose

2a Cru. På Gruaud Larose gör man viner i en mycket klassisk stil; Långlivade, tanninrika, ofta mycket strama som unga men med en underbar frukt som ändå gör det svårt att låta buteljerna ligga ifred. Idag omfattar egendomen 80 hektar i ett enda stycke. På 90-talet var de en av de första att sluta med insektsbekämpningsmedel och de har ett eget reningsverk för att kunna återanvända allt vatten från vineriet. En miljömedveten klassiker bland Bordeaux-viner, med andra ord.

60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 7% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot,.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du