Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Gruaud Larose

2a Cru. På Gruaud Larose gör man viner i en mycket klassisk stil Långlivade, tanninrika, ofta mycket strama som unga men med en underbar frukt som ändå gör det svårt att låta buteljerna ligga ifred. Idag omfattar egendomen 80 hektar i ett enda ...

Läs mer om Chateau Gruaud Larose

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Gruaud Larose

2a Cru. På Gruaud Larose gör man viner i en mycket klassisk stil; Långlivade, tanninrika, ofta mycket strama som unga men med en underbar frukt som ändå gör det svårt att låta buteljerna ligga ifred. Idag omfattar egendomen 80 hektar i ett enda stycke. På 90-talet var de en av de första att sluta med insektsbekämpningsmedel och de har ett eget reningsverk för att kunna återanvända allt vatten från vineriet. En miljömedveten klassiker bland Bordeaux-viner, med andra ord.

60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 7% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot,.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du