Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Gloria

Chtau Gloria är något så ovanligt som en oklassad egendom på klassad mark. Anledningen till detta är att slottets grundare Henri Martin född 1903, som föddes in i vinets värld på en annan känd egendom i Saint Julien, Chtau Gruaud Larose, plockat ihop ...

Läs mer om Chateau Gloria

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Gloria

Châtau Gloria är något så ovanligt som en oklassad egendom på klassad mark. Anledningen till detta är att slottets grundare Henri Martin (född 1903), som föddes in i vinets värld på en annan känd egendom i Saint Julien, Châtau Gruaud Larose, plockat ihop vingårdar från omkringliggande egendomar såsom Beychevelle, Léoville-Poyferré, St-Pierre och Gruaud-Larose. Inte mindre än 50 ha från dessa slott är idag Château Gloria. Ett storartat projekt i detta statiska område. 5 av hektaren ligger dessutom i Pauillac och egendomen har dispens för att få använda detta i vinet. 1991 dog Henri Martin vilket var en stor förlust även för Commanderie de Bontemps där han var Grand Maître. Svärsonen Jean-Louis Triaud, som länge var trollkarlens lärling, driver nu egendomen tillsammans med Château Saint Pierre - också det i Saint Julien. Och det är en av de egendomar som gjort störst framsteg i regionen de senaste decenneirna. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du