Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Fombrauge

Chateau Fombrauge är den största vingården i St. Emilion. Det är också en av de äldsta egendomarna i St Emilion eftersom histroien sträcker sig ända tillbaka till 1679. Vinstockar odlades på platsen så tidigt som 1599.Det charmiga, kungliga slottet ...

Läs mer om Chateau Fombrauge

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Fombrauge

Chateau Fombrauge är den största vingården i St. Emilion. Det är också en av de äldsta egendomarna i St Emilion eftersom histroien sträcker sig ända tillbaka till 1679. Vinstockar odlades på platsen så tidigt som 1599.Det charmiga, kungliga slottet är ett av de trevligaste slotten på högra stranden. Chateau Fombrauge har fått sitt namn från en av de tidigare ägarna, Dumas de Fombrauge, som också var medlem av den franska regeringen på 1700-talet.


Men den moderna tidsåldern för Chateau Fombrauge börjar 1999, när Bernard Magrez köpte Fombrauge. Ett av de första stegen som Bernard Magrez gjorde var att anställa den allestädes närvarande Michel Rolland som sin konsult. Den massiva, 60 hektar stora vingården på högra stranden Chateau Fombrauge är planterad till 85% med Merlot och 15 % Cabernet Franc. Vingården är den största klassificerade i Saint Emilion och den näst största vingården i hela Saint Emilion appellationen. Nyplantering representerar en ganska stor förändring av vinstockarna, eftersom mängden Merlot idag har ökat och alla Cabernet Sauvignon, såväl som Malbec-rankorna, har tagits bort.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du