Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Fleur Cardinale

Chateau Fleur Cardinale köptes av Dominique Decoster och Florence Decoster 2001. Innan familjen Decoster köpte fastigheten ägdes den av familjen Asseo. Decoster tjänade sina pengar i finporslins- och Kinabranschen i Limoges-regionen i Frankrike innan ...

Läs mer om Chateau Fleur Cardinale

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Fleur Cardinale

Chateau Fleur Cardinale köptes av Dominique Decoster och Florence Decoster 2001. Innan familjen Decoster köpte fastigheten ägdes den av familjen Asseo. Decoster tjänade sina pengar i finporslins- och Kinabranschen i Limoges-regionen i Frankrike innan man beslutade sig för att ge sig in i vinbranschen. Chateau Fleur Cardinale ligger granne med Valandraud och Rol Valentin. Chateau Faugeres ligger också bara ett stenkast bort.


Egendomen har fått sitt namn av den myriad av rosor och andra färgglada blommor som planterats framför och kring slottet, som är familjens hem. Efter löpet har de nya ägarna renoverat hela gården och alla vintillverkningsanläggningar. Under de senaste åren har barnen till Florence Decoster och Dominique Decoster, Caroline Decoster och Ludovic Decoster tagit en allt större roll i att förvalta godset och kommer så småningom att bli ansvarig för Chateau Fleur Cardinale.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du