Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Duhart Milon

Chteau Duhart-Milon är en grannfastighet till Chteau Lafite Rothschild och förvärvades av Domaines Barons de Rothschild Lafite 1962. Muntliga traditionen förtäljer om Sieur Duhart som en kapare underställd Ludvig XV som bosatte sig i Pauillac när han ...

Läs mer om Chateau Duhart Milon
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Duhart Milon

Château Duhart-Milon är en grannfastighet till Château Lafite Rothschild och förvärvades av Domaines Barons de Rothschild Lafite 1962. Muntliga traditionen förtäljer om "Sieur Duhart" som en kapare underställd Ludvig XV som bosatte sig i Pauillac när han gick i pension och vars hus vid hamnen av Pauillac inspirerade etiketten för Duhart-Milon-viner. Klassificeringen 1855 höjde Château Duhart-Milon till den enda 4:e Grand Cru Classé i kommunen Pauillac.


Vingården Château Duhart-Milon är belägen i norra delen av appellationen Pauillac och gränsar mot ett område på över 100 hektar myrar, ängar och skogar. Den har ett ganska ovanligt läge i Médoc. Det täcker 76 hektar på den västra sidan av Château Lafite Rothschild, på Milon-sluttningen som sträcker sig på platån Carruades de Lafite. Dess sandiga grusjordar, avsatta under kvartärperioden, innehåller varierande nivåer av småsten, sand och lera. De största terroirerna i Duhart-Milon har mestadels grusjord med 10%+ lerinnehåll. Druvsorterna är uppdelade mellan Cabernet Sauvignon (67%) och Merlot (33%).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du