Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Ducru Beaucaillou

Namnet har slottet efter familjen Ducru som på 1800-talet köpte vingården med de vackra små stenarna Beaux Cailloux. Den gulbruna något udda etiketten visar det stora slottet med de kvadratiska tornen, tillbyggda på 1860-talet. Vinkällaren är belägen ...

Läs mer om Chateau Ducru Beaucaillou
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Ducru Beaucaillou

Namnet har slottet efter familjen Ducru som på 1800-talet köpte vingården med de vackra små stenarna (Beaux Cailloux). Den gulbruna något udda etiketten visar det stora slottet med de kvadratiska tornen, tillbyggda på 1860-talet. Vinkällaren är belägen under slottsbyggnaden, en ovanlighet i Bordeaux där ”la cave” oftast är byggd i anslutning till jäsrummet ”le cuvier”.

Sedan 1941 ägs egendomen av familjen Borie som också bor på slottet, vilket tyvärr blir allt ovanligare i Bordeaux. Årgång 1953 var början på vinets uppgång mot den position i toppen det nu har. Tillsammans med några andra kända slott bildar de en grupp av s k "super seconds" - viner som klassificerats som 2eme Cru 1855 men som anses göra viner som nästan är i samma klass som de berömda 1er cru-slotten.