Filtrera & anpassa

Viner producerade av Chateau du Moulin

Chateau du Moulin är en prestigefylld vinproducent från Bordeaux i Frankrike. Denna gård är belägen i byn Lalande de Pomerol, som ligger på högra stranden av floden Gironde, i hjärtat av Bordeaux vinregionen.Chateau du Moulin är en familjeägd gård ...

Läs mer om Chateau du Moulin

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau du Moulin

Chateau du Moulin är en prestigefylld vinproducent från Bordeaux i Frankrike. Denna gård är belägen i byn Lalande de Pomerol, som ligger på högra stranden av floden Gironde, i hjärtat av Bordeaux vinregionen.

Chateau du Moulin är en familjeägd gård som grundades i början av 1900-talet. Sedan dess har den överförts från generation till generation och är nu under ledning av det tredje generationens vinmakare, Thierry Dufaure-Wéry. Gården sträcker sig över 14 hektar med vinstockar som planterats på olika typer av jord, som består av sand, grus och lera.

Chateau du Moulin är mest känd för sina högkvalitativa rödviner som är gjorda av druvorna Merlot, Cabernet Franc och Cabernet Sauvignon. Vinerna är kända för sin elegans, balans och långa eftersmak. Vingården är också känd för sin unika produktionsteknik som involverar handplockade druvor, sortering av druvor före jäsning och lagring i ekfat i upp till 18 månader.

Chateau du Moulin är certifierad enligt HVE (Haute Valeur Environnementale), en fransk certifiering som erkänner företag som arbetar för att skydda miljön och främja hållbarhet. Gården är också engagerad i sociala frågor och arbetar med att stödja lokalsamhället genom att bidra till välgörenhetsorganisationer och evenemang.

Chateau du Moulin är en vinproducent som är stolt över sin tradition och historia, men också öppen för förändring och innovation. Deras viner är en kombination av traditionella produktionsmetoder och modern teknik, och deras passion för kvalitet och hållbarhet är uppenbar i varje flaska de producerar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du