Filtrera & anpassa

Viner från Château d'Issan

En av de allra vackraste byggnaderna i Bordeaux är detta tidiga 1600-talsslott med sin vallgrav och sköna trädgård. DIssan är en av de äldsta egendomarna i Médoc med anor från 1300-talet. Som många andra slott i området fick också dIssan förfalla ...

Läs mer om Château d'Issan
Dölj atlas

Mer om viner från Château d'Issan

En av de allra vackraste byggnaderna i Bordeaux är detta tidiga 1600-talsslott med sin vallgrav och sköna trädgård. D'Issan är en av de äldsta egendomarna i Médoc med anor från 1300-talet. Som många andra slott i området fick också d’Issan förfalla innan, i detta fall, Emmanuel Cruse köpte det 1945. Själva slottet var fallfärdigt när man började restaurera 1952, men nu är det bland det vackraste man kan se i Médoc.”Regum mensis aris que deorum” står det över portalen till slottet och på etiketten: För kungars bord och gudars altare. Före första världskriget drack man mycket Ch d’Issan vid hovet i Wien. Men vid vilka gudars altare vinet serverats förtäljer inte historien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du