Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Desmirail

Klassades 1855 som 3e cru men vingårdarna såldes successivt till ägarna av Palmer och Malescot St-Exupéry samt till Lucien Lurtons pappa. I och med detta försvann slottet. 1980 hade dock Lucien Lurton lyckats samla ihop en del av de gamla vingårdarna ...

Läs mer om Chateau Desmirail

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Desmirail

Klassades 1855 som 3e cru men vingårdarna såldes successivt till ägarna av Palmer och Malescot St-Exupéry samt till Lucien Lurtons pappa. I och med detta försvann slottet. 1980 hade dock Lucien Lurton lyckats samla ihop en del av de gamla vingårdarna och förvärvat rätten till namnet. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du