Filtrera & anpassa

Viner producerade av Chateau de Viviers

Chateau de Viviers är en vinproducent som ligger i hjärtat av Bourgogne i Frankrike. Chateau de Viviers har ett rikt arv och har producerat högkvalitativa viner i över fyra århundraden.Chateau de Viviers har ett imponerande vingårdar på över 10 ...

Läs mer om Chateau de Viviers

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Viviers

Chateau de Viviers är en vinproducent som ligger i hjärtat av Bourgogne i Frankrike. Chateau de Viviers har ett rikt arv och har producerat högkvalitativa viner i över fyra århundraden.

Chateau de Viviers har ett imponerande vingårdar på över 10 hektar, som består av flera olika druvsorter, inklusive Pinot Noir och Chardonnay. Dessa druvor odlas med stor omsorg och precision av skickliga vinodlare och skördas för hand för att säkerställa högsta kvalitet.

Vingården är också känd för sin traditionella vinframställningsprocess, där vinet lagras i ekfat under lång tid. Denna metod ger vinet en komplex smak och unik karaktär, vilket gör det till ett av de mest eftertraktade vinerna i Bourgogne.

Chateau de Viviers är stolta över att ha utvecklat en rad olika viner som passar olika smaker och preferenser. Deras röda och vita viner är kända för att ha en fyllig och fruktig smak, med en mjuk och elegant avslutning.

Chateau de Viviers har vunnit flera priser och erkännanden för sina högkvalitativa viner, och är en av de mest välkända vinproducenterna i Bourgogne. De har ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänliga vinodlingstekniker, och arbetar ständigt för att förbättra sin produktionsprocess.

Sammanfattningsvis är Chateau de Viviers en imponerande vinproducent med ett starkt arv och en passion för högkvalitativa viner. Deras viner är välkända för sin smak och kvalitet, och de har ett stort antal beundrare runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du