Filtrera & anpassa

Viner från Chateau de Tracy

Chåteau de Tracy är en av de äldsta slotten i Pouilly Fumé, och slottet kan dateras tillbaka till 1396. Slottet, som har varit i familjen Estutt dAssays ägo sedan den 16oo-talet, anses idag vara bland områdets bästa producenter. Familjen kom ...

Läs mer om Chateau de Tracy

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Tracy

Chåteau de Tracy är en av de äldsta slotten i Pouilly Fumé, och slottet kan dateras tillbaka till 1396. Slottet, som har varit i familjen Estutt d´Assay´s ägo sedan den 16oo-talet, anses idag vara bland områdets bästa producenter. Familjen kom ursprungligen från Skottland, där den genom den religös tro och heroiska gärningar i kampen mot de otrogna fransmännen beviljades mark i uppsatsen av den skotske kungen Karl VII. Genom äktenskapet kom också Chåteau de Tracy in i bilden, och när slottet hade en tradition av att producera vin samt bordsdruvor, blev familjen genom detta förvärv, både vinbönder och fransmän. Idag, nästan 400 år senare är greven Henry d´Estutt d´Assay chef för verksamheten på slottet. Detta görs med en imponerande entusiasm, och även om det har behållit de gamla lagringskällarna har investerat i ny vinifieringutrustning i ett försök att höja vinets kvalitet ytterligare.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du