Filtrera & anpassa

Viner från Chateau de Passavant

Chateau de Passavant är en vacker vinproducent belägen i Loiredalen i Frankrike. Vinproducenten är känd för sina högkvalitativa viner och det fantastiska landskapet runt vingårdarna.Chateau de Passavant grundades år 1850 av en familj som hade en ...

Läs mer om Chateau de Passavant

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Passavant

Chateau de Passavant är en vacker vinproducent belägen i Loiredalen i Frankrike. Vinproducenten är känd för sina högkvalitativa viner och det fantastiska landskapet runt vingårdarna.

Chateau de Passavant grundades år 1850 av en familj som hade en passion för vinodling och sedan dess har vingården drivits av flera generationer av samma familj. Idag är det Denis och Marie-Agnès Dubourdieu som leder vingården och fortsätter att producera högkvalitativa viner.

Vingården har 50 hektar av vingårdar som är belägna på de södra sluttningarna av Loiredalen och är perfekt beläget för att producera några av de mest kända och eftertraktade vinerna i regionen. Deras viner har en unik smakprofil som återspeglar terroiren och vinmakarnas passion.

Chateau de Passavant är känd för sina vita viner, som är gjorda av druvsorterna Chenin Blanc, Sauvignon Blanc och Chardonnay. Dessa viner är fruktiga och friska med subtila toner av blommor och mineraler. Deras röda viner är också mycket populära och görs av druvsorterna Cabernet Franc och Cabernet Sauvignon.

Vingården tar också miljön på allvar och har infört hållbarhetsprinciper i sin vinodling. De använder sig av biodynamiska tekniker och producerar vin på ett sätt som respekterar naturen och miljön runt omkring.

Sammanfattningsvis är Chateau de Passavant en högkvalitativ vinproducent med en passion för vin och natur. Deras viner är kända för sin unika smakprofil och deras engagemang för hållbarhet är imponerande. Om du vill uppleva några av de bästa vinerna från Loiredalen, så är Chateau de Passavant definitivt en producent att prova.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du