Filtrera & anpassa

Viner från Chateau De La Ragotiere

Chteau de la Ragotire ägs av och drivs av de tre bröderna, Franois, Michel og Bernard Couillaud. Chteau de la Ragotire ligger beläget i den bästa delen av Svre-et-Maine. Sedan 1400-talet har de upprätthållit sitt rykte som en av områdets mest ...

Läs mer om Chateau De La Ragotiere

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau De La Ragotiere

Château de la Ragotière ägs av och drivs av de tre bröderna, François, Michel og Bernard Couillaud. Château de la Ragotière ligger beläget i den bästa delen av Sèvre-et-Maine. Sedan 1400-talet har de upprätthållit sitt rykte som en av områdets mest historiska och mest erkända vingårdar. Familjens marker utgör totalt 60 ha, varav 25 används till produktion av vin – 20 ha Muscadet och 5 ha av den något okända druvan, Gros Plant. Efter skörd lagras vinet på stora ekfat i källaren där det bland annat lagras ”sur lie” på jäsfällningen till följande vår. Det är som regel bara de finaste vinerna i distriktet, som görs på detta sätt. Processen tillför vinet en större mjukhet och en något markerad, frisk eftersmak. Vinet har en kristallklar färg, dofter av tropisk frukt, nötter och kryddor. I smaken finns det en fin balans mellan den lätta fruktsyran och tonen av smörighet.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du