Filtrera & anpassa

Vinerna från Chateau de Ferrand

Chateau de Ferrand är en vinproducent belägen i Bordeaux i Frankrike. Detta slott har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1702 då det grundades av Elie de Beaumont, en fransk adelsman. Idag ägs slottet av baron Bich, vars familj har varit ...

Läs mer om Chateau de Ferrand

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Ferrand

Chateau de Ferrand är en vinproducent belägen i Bordeaux i Frankrike. Detta slott har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1702 då det grundades av Elie de Beaumont, en fransk adelsman. Idag ägs slottet av baron Bich, vars familj har varit involverad i vinproduktion i över 100 år.

Chateau de Ferrand har en total yta på 42 hektar, varav 32 hektar är vingårdar. Deras vingårdar är planterade med druvsorterna Merlot (70%), Cabernet Franc (15%) och Cabernet Sauvignon (15%). Vinrankorna är placerade på en kulle och druvorna skördas för hand för att garantera högsta kvalitet på druvorna.

Vinerna från Chateau de Ferrand är kända för sin elegans och komplexitet. De är kända för att vara balanserade med mjuka tanniner och en lång finish. Viner från Chateau de Ferrand lagras vanligtvis på ekfat under 18 månader innan de buteljeras.

Slottet har tagit ett antal initiativ för att minska sin miljöpåverkan och är certifierade med HVE (Haute Valeur Environnementale), en fransk miljöcertifiering som är erkänd internationellt. Chateau de Ferrand har också infört biodynamiska metoder för att odla sina druvor och har satt upp ett program för att skydda den lokala miljön.

Sammanfattningsvis är Chateau de Ferrand en välrenommerad vinproducent som har en rik historia och en passion för kvalitetsviner. Deras viner är välbalanserade och eleganta och deras åtagande för att minska sin miljöpåverkan gör dem till en ansvarsfull producent.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du