Filtrera & anpassa

Viner från Chateau de Coulaine

Chateau de Coulaine är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Vinproducenten har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1300-talet då gården grundades av familjen de Beaumanoir. Idag leds ...

Läs mer om Chateau de Coulaine

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau de Coulaine

Chateau de Coulaine är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Vinproducenten har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1300-talet då gården grundades av familjen de Beaumanoir. Idag leds verksamheten av familjen de Benoist och Chateau de Coulaine är känt för sina fantastiska viner av Cabernet Franc-druvan.

Chateau de Coulaine har en unik plats i Loiredalen och företaget strävar efter att bevara det naturliga arvet genom att odla sina druvor med minimal inverkan av kemikalier. Vinmakaren Etienne de Benoist arbetar hårt för att producera vin av högsta kvalitet och han använder sig av traditionella metoder såsom handplockning av druvor och naturlig jäsning.

Företagets mest kända vin är Les Picasses, en rödvin gjord på 100% Cabernet Franc-druvor från en enda vingård på Chateau de Coulaine. Vinet har en djup röd färg och en rik doft av röda bär och kryddor. Les Picasses har blivit hyllat av kritiker för sin elegans och komplexitet.

Chateau de Coulaine producerar också andra viner, inklusive Les Turquant, en annan rödvin som är gjord på Cabernet Franc-druvor och Les Chardons, en frisk och fruktig rosé. Företaget producerar också några vita viner, inklusive en torr Sauvignon Blanc.

Chateau de Coulaine har vunnit flera utmärkelser för sina viner och är välkänt bland vinälskare över hela världen. Besökare är välkomna att besöka vingården och prova på företagets olika viner, samt lära sig mer om vinproduktionens historia och traditioner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du