Filtrera & anpassa

Vinerna från Château Couhins Lurton

Chteau Couhins Lurton är en vinproducent som ligger i kommunen Pessac, i regionen Bordeaux i Frankrike. Chteau Couhins Lurton är en del av appellationen Pessac-Léognan, som är känd för att producera några av de finaste vinerna i Bordeaux.Chteau ...

Läs mer om Château Couhins Lurton

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Couhins Lurton

Château Couhins Lurton är en vinproducent som ligger i kommunen Pessac, i regionen Bordeaux i Frankrike. Château Couhins Lurton är en del av appellationen Pessac-Léognan, som är känd för att producera några av de finaste vinerna i Bordeaux.

Château Couhins Lurton grundades av André Lurton på 1970-talet, och är en av de mest kända och respekterade vinproducenterna i området. Idag drivs vingården av André Lurtons son, François Lurton.

Château Couhins Lurton har en total areal på 85 hektar, varav 61 hektar är planterade med druvor. De vanligaste druvsorterna på vingården är Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc för röda viner, och Sauvignon Blanc och Sémillon för vita viner.

Château Couhins Lurton strävar efter att producera viner av högsta kvalitet genom att använda en kombination av traditionella och moderna tekniker. Vinerna är kända för att vara balanserade och eleganta, och uttrycka terroiren och druvornas karaktär på ett autentiskt sätt.

Château Couhins Lurton är även känd för sin forskning på vinodling och vinframställning, och driver ett forskningscenter på vingården. Forskningscentret fokuserar på att hitta nya metoder för att producera högkvalitativa viner på ett mer hållbart sätt.

Château Couhins Lurton är en av de mest prestigefyllda vinproducenterna i Bordeaux och deras viner är mycket eftertraktade av vinälskare över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du