Filtrera & anpassa

Vinerna från Chateau Cos Labory

Chateau Cos Labory är en vinproducent från Bordeaux i Frankrike som grundades på 1800-talet. Vinproducenten ligger i Saint-Estphe i norra delen av Medoc-regionen, som är känd för sina högkvalitativa viner.Chateau Cos Labory producerar röda viner av ...

Läs mer om Chateau Cos Labory

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Cos Labory

Chateau Cos Labory är en vinproducent från Bordeaux i Frankrike som grundades på 1800-talet. Vinproducenten ligger i Saint-Estèphe i norra delen av Medoc-regionen, som är känd för sina högkvalitativa viner.

Chateau Cos Labory producerar röda viner av högsta kvalitet, med druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot. Vinerna från Chateau Cos Labory har en djup röd färg och en intensiv fruktighet med inslag av mörka bär, tobak och vanilj. Vinerna från Chateau Cos Labory är också kända för sin komplexitet och elegans, vilket beror på det höga kvalitetsarbetet i vingården och i vineriet.

Chateau Cos Labory en vinproducent med en lång och rik historia. Det nuvarande kapitlet i en lång histroia skrevs i mars 2023 när Chateau Cos Labory såldes till ägaren av Cos d'Estournel, Michel Reybier, som också köpte granngården Chateau Andron Blanquet. Detta har diskuterats ett tag, och den tekniska chefen för Cos d'Estournel hjälpte också till med att blenden av Cos Labory 2022.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du