Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Clos Fourtet

En imposant ruin av en kyrkogavel som ligger vid norra infarten till St-Emilion, är vad besökaren först ser av Clos Fourtet. Vad man imponeras mest av är de fantastiska underjordiska vinkällarna, bara de värda ett besök. I början av seklet ägdes Clos ...

Läs mer om Chateau Clos Fourtet

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Clos Fourtet

En imposant ruin av en kyrkogavel som ligger vid norra infarten till St-Emilion, är vad besökaren först ser av Clos Fourtet. Vad man imponeras mest av är de fantastiska underjordiska vinkällarna, bara de värda ett besök. I början av seklet ägdes Clos Fourtet av Fernand Ginestet, en av de stora slottsägarna i Bordeaux före andra världskriget. Egendomen köptes av bröderna Lurton. Under 1970- och 1980-talet har familjen investerat stora pengar. På 1990-talet har Pierre Lurton lyft kvaliteten betydligt. Sedan år 2000 ägs slottet av finansmannen Philippe Cuvelier som upprätthåller den höga kvaliteten.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du