Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Clos Fourtet

En imposant ruin av en kyrkogavel som ligger vid norra infarten till St-Emilion, är vad besökaren först ser av Clos Fourtet. Vad man imponeras mest av är de fantastiska underjordiska vinkällarna, bara de värda ett besök. I början av seklet ägdes Clos ...

Läs mer om Chateau Clos Fourtet
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Clos Fourtet

En imposant ruin av en kyrkogavel som ligger vid norra infarten till St-Emilion, är vad besökaren först ser av Clos Fourtet. Vad man imponeras mest av är de fantastiska underjordiska vinkällarna, bara de värda ett besök. I början av seklet ägdes Clos Fourtet av Fernand Ginestet, en av de stora slottsägarna i Bordeaux före andra världskriget. Egendomen köptes av bröderna Lurton. Under 1970- och 1980-talet har familjen investerat stora pengar. På 1990-talet har Pierre Lurton lyft kvaliteten betydligt. Sedan år 2000 ägs slottet av finansmannen Philippe Cuvelier som upprätthåller den höga kvaliteten.