Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Climens

Egendomen hette på 1800-talet Climenz-Lacoste efter M. Lacoste, som ägde slottet till 1871. Mellan 1885 och 1971 ägdes Climens av familjen Gounouilhou. Därefter tog Lucien Lurton över ägare till bl a Brane-Cantenac och Bouscaut. Idag leds det av ...

Läs mer om Chateau Climens

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Climens

Egendomen hette på 1800-talet Climenz-Lacoste efter M. Lacoste, som ägde slottet till 1871. Mellan 1885 och 1971 ägdes Climens av familjen Gounouilhou. Därefter tog Lucien Lurton över (ägare till bl a Brane-Cantenac och Bouscaut). Idag leds det av döttrarna Brigitte och Bérénice. På Climens plockar man druvorna i klasar och inte druva för druva som d’Yquem. Climens är ett helt enastående vin och det enda vin som vissa på allvar ibland sätter före d’Yquem. Climens har en alldeles egen finess och smakrikedom som ger ett vin i total harmoni och briljans.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du