Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Capbern

Chateau Capbern är en vinproducent från Bordeaux i Frankrike som har en lång historia av vinodling som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. De äger 41 hektar av vinodlingsmarker i Saint-Estphe, en av de mest berömda regionerna i Bordeaux.Chateau ...

Läs mer om Chateau Capbern

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Capbern

Chateau Capbern är en vinproducent från Bordeaux i Frankrike som har en lång historia av vinodling som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. De äger 41 hektar av vinodlingsmarker i Saint-Estèphe, en av de mest berömda regionerna i Bordeaux.

Chateau Capbern är känt för sin högkvalitativa produktion av vin från druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc och Petit Verdot. Deras viner har en stark karaktär, med en smak av mörka bär och en strävhet som gör att de lämpar sig väl för lagring.

Vinproducenten är engagerad i att odla druvor på ett hållbart sätt och använder tekniker som integrerat skadedjurskontroll, för att minimera användningen av kemikalier i produktionen. De är också dedikerade till att bevara miljön runt sina vinodlingsmarker och arbetar aktivt för att skydda den biologiska mångfalden.

Chateau Capberns viner har blivit belönade med flera utmärkelser och erkännanden, vilket är ett bevis på deras höga kvalitet. De är mycket eftertraktade av vinentusiaster runt om i världen och har blivit en symbol för exklusivitet och elegans i vinvärlden.

Som en del av den stora vinregionen Bordeaux har Chateau Capbern en lång tradition av att producera högkvalitativa viner. Deras förmåga att kombinera traditionella metoder med modern teknik och hållbarhet gör dem till en unik och värdefull del av Bordeauxs vinproduktionsarv.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du