Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Cantenac Brown

Chteau Cantenac Brown ligger i Margaux och har haft en mängd ägare de senaste årtiondena - något som inte alltid varit bra för kvaliteten. På 1990-talet tog försäkringsbolaget AXA över och satte den legendariske Jean-Michel Cazes som utvecklingschef ...

Läs mer om Chateau Cantenac Brown
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Cantenac Brown

Château Cantenac Brown ligger i Margaux och har haft en mängd ägare de senaste årtiondena - något som inte alltid varit bra för kvaliteten. På 1990-talet tog försäkringsbolaget AXA över och satte den legendariske Jean-Michel Cazes som utvecklingschef och plötsligt började egendomen leverera i klass med sin ranking som 3e cru i 1855-års klassificering. 

Sedan 2006 ägs slottet av familjen Simon Halabi och drivs av José Sanfins. Egendomen består av 42 hektar som är planterade med vin - cabernet sauvignon, merlot och cabernet franc.