Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Canon

Chteau Canon är ett av de bästa vinerna i Saint-milion och rankas bland de 18 bästa premier grands crus classés i distriktet och ligger sydväst om själva staden Saint-milion. Egendomen hette ursprungligen Clos St-Martin och utgjordes av en liten ...

Läs mer om Chateau Canon
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Canon

Château Canon är ett av de bästa vinerna i Saint-Émilion och rankas bland de 18 bästa (premier grands crus classés) i distriktet och ligger sydväst om själva staden Saint-Émilion. Egendomen hette ursprungligen Clos St-Martin och utgjordes av en liten vingård som var planterad runt St-Martin-kyrkan. Vingården är en så kallad "clos" där de ursprungliga 13 hektaren omgärdas av en mur. 1760 köptes den av Jean Kanon som utvidgade egendomen med en del mindre vingårdar runt omkring. Men det var först 1853 som egendomen fick namnet Canon - något som inte gillades av ägarna till Château Canon i Fronsac.

Idag omfattar vingården 21,5 hektar och den är planterad med 60 procent merlot och 40 procent cabernet franc. Egendomen har även ett andravin som heter Clos de Canon.