Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Camensac

Vid klassificeringen 1855 var Chateau de Camensac ett av arton slott som fick 5 Cru status. Man ligger i appellationen Haut-Medoc, som ligger mellan Margaux och Saint-Julien. Med sina 65 hektar har man valt att plantera 60 % cabernet sauvignon och ...

Läs mer om Chateau Camensac

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Camensac

Vid klassificeringen 1855 var Chateau de Camensac ett av arton slott som fick 5 Cru status. Man ligger i appellationen Haut-Medoc, som ligger mellan Margaux och Saint-Julien. Med sina 65 hektar har man valt att plantera 60 % cabernet sauvignon och resterande 40 % med merlot. Medelåldern på plantorna ligger på runt 35 år och man plockar ut runt 45 hl./ha. Vilket innebär att varje ranka ger ca. ½ liter vin. Även på Camensac så producerar man en andraetikett: La Closerie de Camensac.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du