Filtrera & anpassa

Viner från Château Beychevelle

Ett slott med anor sedan medeltiden. I slutet av 1500-talet tillhörde egendomen storamiralen och hertigen av Epernon som från sitt residens kunde se skeppen segla förbi på Gironde. Som hälsning till amiralen anmodades skeppen att sänka sina segel ...

Läs mer om Château Beychevelle

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Beychevelle

Ett slott med anor sedan medeltiden. I slutet av 1500-talet tillhörde egendomen storamiralen och hertigen av Epernon som från sitt residens kunde se skeppen segla förbi på Gironde. Som hälsning till amiralen anmodades skeppen att sänka sina segel: ”baisser les voiles” som senare blivit ”Beychevelle”. Slottsbyggnaden är en av de vackraste i Bordeaux. Byggt 1644 i chartreuse-stil av markisen de Brassier, med en 50 meter lång terrass med utsikt över parken och floden. Tre generationer Achille-Fould ägde egendomen fram till 1986. Sedan dess är ägarna ett försäkringsbolag (Grands Millésimes de France) till 60% och japanska Suntory till 40%. Beychevelle sköts idag av direktör Philippe Blanc

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du