Filtrera & anpassa

Viner från Château Bernadotte

Chteau Bernadotte är beläget i Haut-Médoc, nära Pauillac, i Bordeaux och har tidigare varit i familjen Bernadottes ägo. Egendomen har dock inte alltid gått under namnet Bernadotte, fram till 1997 var vingården känd som Chateau Fournas. Namnbytet kom ...

Läs mer om Château Bernadotte

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Bernadotte

Château Bernadotte är beläget i Haut-Médoc, nära Pauillac, i Bordeaux och har tidigare varit i familjen Bernadottes ägo. Egendomen har dock inte alltid gått under namnet Bernadotte, fram till 1997 var vingården känd som Chateau Fournas. Namnbytet kom i samband med ett ägarbyte: Madame de Lencquesaing köpte då egendomen av Curt Eklund, som i sin tur hade ägt egendomen sedan 1973. När Madame de Lencquesaing klev in var hon redan erfaren och kunde stoltsera med att även vara ägare till Chateau Pichon Lalande i Pauillac. de Lencquesaings skickliga vinmakare lyfte Château Bernadottes viner ytterligare några snäpp. Efter tio år övergick slottet i champagnehuset Louis Roederers ägo under ledning av Frédéric Rouzaud. Idag ägs egendomen av King Power Group, Hong Kong.

Den 35 hektar stora egendomen har en jordmån bestående av grus och sand med lite lera. Odlingarna består av 50 procent cabernet sauvignon, 44 procent merlot, fyra procent cabernet franc och två procent petit verdot. Vinstockarna är i genomsnitt är 25 å gamla.


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du