Filtrera & anpassa

Vinerna från Château Bellefont Belcier

Chteau Bellefont Belcier är en St.-milion Grand Cru Classé med lång historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet.Sedan 2018 ägs slottet av Hongkongmagnaten Peter Kwok. Den 33,4 hektar stora egendomen har vinmarler belägena på den mytomspunna ...

Läs mer om Château Bellefont Belcier
Dölj atlas

Mer om viner från Château Bellefont Belcier

Château Bellefont Belcier är en St.-Émilion Grand Cru Classé med lång historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Sedan 2018 ägs slottet av Hongkongmagnaten Peter Kwok. Den 33,4 hektar stora egendomen har vinmarler belägena på den mytomspunna kalkstensplatån St.-Émilion och i söderläge på lerkalkstenssluttningar. Den totala produktionen är 5 000 lådor per år.


Detta är den sjunde egendomen Kwok har lagt till sin Vignobles K-portfölj, som inkluderar Château Tour St.-Christophe, Château La Patache, Enclos Tourmaline, Enclos de Viaud, Château Le Rey och hans första Bordeaux-egendom, Château Haut-Brisson, köpt i 1997. Han har stadigt förbättrat vinerna på de gods han har förvärvat.


Château Bellefont Belcier är känd för sina eleganta och välbalanserade viner. Deras viner är en kombination av modern teknik och traditionella produktionsmetoder, vilket ger en unik smakupplevelse. Vinerna är rika på smak, med mjuka tanniner och en lång eftersmak.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du