Filtrera & anpassa

Viner från Château Beauséjour

Familjen Dupuy köpte Chteau Beauséjour 1934 och idag är det Gerard Dupuy som leder företaget som är uppdelat i två egendomar Beauséjour och Chteau Langlais. Beauséjour ligger i hjärtat av byn Puisseguin i distriktet Puisseguin-St-mlion. Vingården ...

Läs mer om Château Beauséjour

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Beauséjour

Familjen Dupuy köpte Château Beauséjour 1934 och idag är det Gerard Dupuy som leder företaget som är uppdelat i två egendomar: Beauséjour och Château Langlais. Beauséjour ligger i hjärtat av byn Puisseguin i distriktet Puisseguin-St-Émlion. Vingården ligger väster om Langlais och omfattar 20 hektar på klassisk terroir som består av lera och kalksten. Planteringarna domineras av merlot (70 procent) och cabernet franc (25 procent) och man har också lite cabernet sauvignon planterad (5 procent). Odlingen är ekologisk och vinerna har en fin balans och ett rejält djup i smaken och brukar få höga poäng av ledande vinkritiker. Särskilt bra år som 2015.  

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du