Filtrera & anpassa

Viner från Château d'Aiguilhe

Chteau dAiguilhe ingår i Stephan von Neiperrgs stall med viner i Bordeaux och ligger i Ctes de Castillon på den högra stranden vid floden Dordogne. Egendomen är på 110 hektar, varav 50 är planterade med vin. Druvorna växer på en blandning av ...

Läs mer om Château d'Aiguilhe
Dölj atlas

Mer om viner från Château d'Aiguilhe

Château d'Aiguilhe ingår i Stephan von Neiperrgs stall med viner i Bordeaux och ligger i Côtes de Castillon på den högra stranden vid floden Dordogne. Egendomen är på 110 hektar, varav 50 är planterade med vin. Druvorna växer på en blandning av väldränerad jord av lera/kalksten med en sydlig exponering. Druvorna, 80 procent merot och 20 procent cabernet franc, har en genomsnittlig ålder av 28 år.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du