Filtrera & anpassa

Viner från Château Haut-Simard

De första spåren av denna egendom går tillbaka till 1500-talet och den fick sitt nuvarande namn av familjen Simard 1865. Chteau Haut-Simard och dess 10 hektar blev åter i familjen Vauthiers ägor 2008. Sedan dess har stora investeringar lyft fram ...

Läs mer om Château Haut-Simard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Haut-Simard

De första spåren av denna egendom går tillbaka till 1500-talet och den fick sitt nuvarande namn av familjen Simard 1865. Château Haut-Simard och dess 10 hektar blev åter i familjen Vauthier’s ägor 2008. Sedan dess har stora investeringar lyft fram potentialen hos denna vingård vid foten av sluttningen, där kalksten och sand blandas med lerrika stråk.


Vinskörden sker manuellt med sortering av bären, jäsning och maceration i temperaturkontrollerade fat och vinet lagras i betongkar och på fat under ett år. Egendomen är planterad med en täthet på 12 600 vinstockar per hektar som åtnjuter en syd-sydvästlig exponering. Druvfördelningen i vingården består av Cabernet Franc (60%) och Merlot (40%).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du