Filtrera & anpassa

Viner från Chat Sauvage

Chat Sauvage är kort och gott lika med stora ambitioner och små kvantiteter. Ägaren är Martin Schulz en rik man från Hamburg en stor kärlek för Bourgogne, som under ett besök i Rheingau 1992 fick idén att göra ett vin som var lika bra som de bästa ...

Läs mer om Chat Sauvage

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Chat Sauvage

Chat Sauvage är kort och gott lika med stora ambitioner och små kvantiteter. Ägaren är Martin Schulz en rik man från Hamburg en stor kärlek för Bourgogne, som under ett besök i Rheingau 1992 fick idén att göra ett vin som var lika bra som de bästa från Bourgogne. För att en sådan satsning skulle lyckas, var Günter Schulz fullt medveten om att ingenting kunde sparas på och därför var det bara de bästa vingårdarna som var intressant för en sådan prestigefylld projekt. Det är sällsynt att denna typ vingårdar är till salu, och därför var det inte förrän 2000 som han köpte sin första lott av vinodlingar på Johannisberger Hölle. Sedan dess har det blivit 7,5 hektar fördelade på sex vingårdar, varav 60% odlas med Pinot Noir, 35% Chardonnay och 5% Riesling. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du