Filtrera & anpassa

Viner från Charles Pelletier

Charles Pelleties mousserande viner är tillverkad av Maison Veuve Ambal som grundades i hjärtat av vinodlingsregionen Bourgogne 1898 av Marie Ambal, hustru till en parisisk bankir. Efter hans död återvände hon till sin ursprungliga by Rully, där ...

Läs mer om Charles Pelletier
Dölj atlas

Mer om viner från Charles Pelletier

Charles Pelleties mousserande viner är tillverkad av Maison Veuve Ambal som grundades i hjärtat av vinodlingsregionen Bourgogne 1898 av Marie Ambal, hustru till en parisisk bankir. Efter hans död återvände hon till sin ursprungliga by Rully, där hennes bror, vinproducent och negociant i Bourgogne , fortfarande bodde. Rully är ett område i Saône-et-Loire-delen av i regionen Bourgogne i östra Frankrike. Det är känt för sina röda och vita viner tillverkade av Pinot Noir och Chardonnay och för sina delikata mousserande viner. Eric Piffaut, barnbarns barn till grundarna av Maison Veuve Ambal började jobbar för företaget 1980, blev dess VD 1988 och fortsätter att driva det familjeägda företaget. Han har vidarefört företagets fokus på kvaliteten på dess viner och prestandan i produktionsanläggningarna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du