Filtrera & anpassa

Vinerna av Champagne Mailly

Champagne Mailly är en prestigefylld vinproducent som är belägen i byn Mailly-Champagne i Champagne, Frankrike. Detta vinhus grundades år 1929 och är en kooperativ organisation som innehas av 70 olika odlare som odlar druvor i regionen.Vinerna från ...

Läs mer om Champagne Mailly
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Mailly

Champagne Mailly är en prestigefylld vinproducent som är belägen i byn Mailly-Champagne i Champagne, Frankrike. Detta vinhus grundades år 1929 och är en kooperativ organisation som innehas av 70 olika odlare som odlar druvor i regionen.

Vinerna från Champagne Mailly är kända för sin höga kvalitet och elegans, och är kända för att vara fulla av karaktär och uttrycksfulla. Vinerna tillverkas enligt traditionella metoder som har förfinats och utvecklats över åren, med handplockade druvor från de bästa vingårdarna i området.

Champagne Mailly har en imponerande samling av viner som inkluderar Grand Cru och Premier Cru viner. Deras Grand Cru-viner tillverkas endast av de allra bästa druvorna som har handplockats från de 17 bästa vingårdarna i regionen, och dessa viner har en särskild smakprofil som kännetecknas av en fin balans mellan syrlighet och sötma.

Champagne Maillys viner är mycket uppskattade över hela världen och de har mottagit många priser och utmärkelser från branschorganisationer och kritiker. De är också kända för sina exklusiva vinturer, där besökare får en chans att upptäcka deras vingårdar och vinkällare, och även prova på deras viner.

Sammanfattningsvis är Champagne Mailly en välrenommerad vinproducent med ett imponerande arv och en passion för att producera högkvalitativa viner. Deras expertis och engagemang för att producera vin av högsta kvalitet har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Champagne-regionen och i hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du