Filtrera & anpassa

Viner från Champagne Christophe Dechannes

Champagneproducenten Christophe Dechannes äterfinns i staden Les Riceys i hjärtat av Cte de Bar, den största och sydligaste av Champagnes underregioner. Deras 9 hektar består av övervägande Pinot Noir-vinstockar 92%, men med en liten del 0,5 ha ...

Läs mer om Champagne Christophe Dechannes
Dölj atlas

Mer om viner från Champagne Christophe Dechannes

Champagneproducenten Christophe Dechannes äterfinns i staden Les Riceys i hjärtat av Côte de Bar, den största och sydligaste av Champagnes underregioner. Deras 9 hektar består av övervägande Pinot Noir-vinstockar (92%), men med en liten del 0,5 ha Chardonnay som ligger så nära Chablis att man drar nytta av samma Kimmeridgian-jordar som är vanliga i just Chablis. Vinstockarnas ålder är mellan 20 och 60 år. Produktionen är liten och man gör cirka 30 000 flaskor per år över totalt 6 cuvéer. Idag styr tredje generationen Dechannes och man är de fast beslutna att arbeta både traditionellt och progressivt, och håller för närvarande på att konvertera till HVE Level 3, Haute Valeur Environnementale - en certifiering som infördes av Franska staten 2001 för att uppmuntra biologisk mångfald. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du