Filtrera & anpassa

Viner från Château Labégorce

Chteau Labegorce i Margaux har - precis som många av slotten i Bordeaux - tagit sitt namn en av de tidigaste ägarfamiljerna. I detta fall var det familjen Grosse som ägde marken på 1300-talet. Före franska revolutionen var egendomen massivt stor ...

Läs mer om Château Labégorce

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Labégorce

Château Labegorce i Margaux har - precis som många av slotten i Bordeaux - tagit sitt namn en av de tidigaste ägarfamiljerna. I detta fall var det familjen Grosse som ägde marken på 1300-talet. Före franska revolutionen var egendomen massivt stor - till och med en av de största i Médoc. Efter revolutionen delades upp i tre mindre egendomar: Chateau Labegorce, det som senare skulle bli Labegorce Zede och lilla egendomen L’Abbe Grosse de Grosse. Det som idag är Château Labegorce konstruerades 1821. På slottet har det passerat en mängd ägare till familjen Perrodo köpte egendomen 1989. Hubert Perrodo har sett det som sin uppgift att förena de tre vingårdarna från originalegendomen. Han köpte L’Abbe Grosse de Grosse år 2002 men fick bara köpa själva slottet och en del av vingårdarna - resten såldes till legendariska Château Margaux. År 2005 köpte han Labegorce Zede och de ursprungliga ägorna på totalt 53 hektar var äntligen förenade igen. Hubert omkom dessvärre i en skidolycka året därpå. Chateau Labegorce sköts idag av Huberts dotter, Nathalie Perrodo, som dessutom basar över familjens andra Margaux-egendom - Château Marquis d’Alselme.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du