Filtrera & anpassa

Viner producerade av Cerbaia

Cerbaia är en välkänd vinproducent i Toscana, Italien. Företaget ligger i kommunen Montalcino i Val dOrcia och ägs av familjen Mantengoli. Cerbaia grundades på 1800-talet och har sedan dess varit engagerade i vinodling med fokus på att producera ...

Läs mer om Cerbaia

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Cerbaia

Cerbaia är en välkänd vinproducent i Toscana, Italien. Företaget ligger i kommunen Montalcino i Val d'Orcia och ägs av familjen Mantengoli. Cerbaia grundades på 1800-talet och har sedan dess varit engagerade i vinodling med fokus på att producera högkvalitativa viner.

Cerbaia är känd för sina utmärkta brunelloviner, som anses vara bland de bästa i hela Toscana. Företagets vingårdar täcker ett område på cirka 25 hektar och omfattar några av de mest gynnade lägena i regionen. Här odlas druvsorterna Sangiovese och Merlot, som ger vinerna en karaktär av kraft och elegans.

Företagets filosofi bygger på att kombinera traditionella metoder med modern teknik för att uppnå bästa möjliga resultat. Cerbaia producerar sina viner med stor omsorg och respekt för naturen, och använder sig av ekologiska och biodynamiska metoder för att skapa en hållbar produktion.

Cerbaia producerar flera olika viner, inklusive Brunello di Montalcino, Rosso di Montalcino och IGT Toscana. Brunello di Montalcino är företagets flaggskeppsvin och produceras enbart av Sangiovese-druvor från vingårdar med högsta kvalitet. Detta vin åldras i minst 36 månader på ekfat och ytterligare 12 månader på flaskan innan det släpps på marknaden.

Cerbaia har mottagit flera utmärkelser för sina viner, inklusive höga poäng från ledande vinexperter och vinjournalister. Företagets viner säljs över hela världen och är mycket uppskattade av vinälskare som söker efter autentiska och högkvalitativa italienska viner från Toscana.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du