Filtrera & anpassa

Viner från Castello di Querceto

Enligt den erkända vinguiden Gambero Rosso är Querceto, fortfarande en av de mest imponerande egendomarna, vars hela sortiment ligger på en mycket hög nivå. Egendomen omfattar65 hektar och har varit i familjen Francois ägo i över 100 år. Den ...

Läs mer om Castello di Querceto

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Castello di Querceto

Enligt den erkända vinguiden Gambero Rosso är "Querceto, fortfarande en av de mest imponerande egendomarna, vars hela sortiment ligger på en mycket hög nivå". Egendomen omfattar 65 hektar och har varit i familjen Francois ägo i över 100 år. Den nuvarande ägaren Alexander har sett till att företaget har genomgått en omfattande uppgradering i kvalitet under det senaste årtiondet. Belöningen har bland annat bestått av lovord från ansedda vinkritiker, inte minst i Robert Parkers Wine Advocate.

Querceto är en av de högst belägna vingårdarna i Chianti Classico-området och de är kända för viner med friskhet och elegans.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du