Filtrera & anpassa

Viner från Casanova di Neri

Casanova di Neri är utan tvekan ett av de mest respekterade vinhusen i Toscana. Efter att ha kommit etta i WineSpectators Top 100 lista med sin Brunello di Montacino Tenuta Nuova samt 100 poäng för sin 2006a av samma vin, så har drivet efter vinerna ...

Läs mer om Casanova di Neri
Dölj atlas

Mer om viner från Casanova di Neri

Casanova di Neri är utan tvekan ett av de mest respekterade vinhusen i Toscana. Efter att ha kommit etta i WineSpectator´s Top 100 lista med sin Brunello di Montacino Tenuta Nuova samt 100 poäng för sin 2006a av samma vin, så har drivet efter vinerna blivit enormt. Det var 1971 som Giovanni Neri byggde upp denna vingård. Odlingarna är utplacerade i Fiesole, Cetine och Cerratalto. Idag är det sonen Giacomo som driver denna moderna vinanläggning mot nya höjder.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du