Filtrera & anpassa

Viner från Casa Americo

Casa Americo grundades av Americo Seabra, som hade en dröm om att producera vin på platsen där han föddes, Vila Nova de Tazém. Men vägen skulle först gå via USA dit han emigrerar 1967 tillsammans med sin fru och deras 6 barn, med önskan om att få ett ...

Läs mer om Casa Americo

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Casa Americo

Casa Americo grundades av Americo Seabra, som hade en dröm om att producera vin på platsen där han föddes, Vila Nova de Tazém. Men vägen skulle först gå via USA dit han emigrerar 1967 tillsammans med sin fru och deras 6 barn, med önskan om att få ett bättre liv. Efter att ha skapat ett kommersiellt imperium i USA, runt 2000, återvänder han till Portugal för att uppfylla sin dröm om att producera viner i dessa bergsområden. Projektet följdes upp av deras barn som även byggde en ny källare. Casa Americo har idag över 100ha vingårdar, den äldsta är över 100 år gammal. Planterade med de ädla druvsorterna från Dãoregionen, dessa planteringar ligger i mager granitterräng och ligger mellan 500 och 600m på höjden. Subregionen där de ligger, Serra da Estrela, är en av de viktigaste terroirerna i Dão, där ädla viner produceras med en unik fräschör och elegans. Det som började för Americo Seabra med en 5 ha stor egendom är nu en uppsättning av flera egendomar på totalt 120 ha. Under dessa 10 år har företaget vuxit konsekvent, tillväxten förväntas fortsätta under de kommande åren. Ett enormt investeringsprojekt planeras för de kommande åren, i vingårdar, vinodling, infrastruktur, utrustning och sysselsättning, vilket kommer uppfylla sitt mål att utveckla och förbättra sin region. 

Ansvarig vinmakare är välkända Pedro Pereira.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du