Filtrera & anpassa

Viner från Caol Ila

Caol Ila är en spritproducent som är belägen på den skotska ön Islay, känt för sin rökiga och kraftfulla single malt whisky. Destilleriet grundades 1846 och har sedan dess varit en viktig del av den skotska whiskyns historia.Destilleriet är känt för ...

Läs mer om Caol Ila

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Caol Ila

Caol Ila är en spritproducent som är belägen på den skotska ön Islay, känt för sin rökiga och kraftfulla single malt whisky. Destilleriet grundades 1846 och har sedan dess varit en viktig del av den skotska whiskyns historia.

Destilleriet är känt för att producera whisky av hög kvalitet, med en distinkt karaktär av rökighet och havssalt, som är typiskt för Islay-området. Caol Ila använder sig av en kombination av moderna tekniker och traditionella metoder för att producera sin whisky. Man använder till exempel fortfarande en kolossal kopparpanna som är en av de största i hela Skottland.

Caol Ila producerar ett brett utbud av whiskysorter, som varierar från de mildare och mer lättare till de rökiga och kraftfulla varianterna. Dessa inkluderar bland annat 12-årig, 18-årig och 25-årig single malt whisky, samt en mängd olika specialutgåvor.

Destilleriet är också en populär turistattraktion, där besökare kan delta i en rundtur i destilleriet och få en inblick i produktionsprocessen. Det är ett utmärkt sätt att lära sig mer om skotsk whisky och att uppleva den fantastiska smaken av Caol Ilas produkter.

Sammanfattningsvis är Caol Ila en framstående skotsk spritproducent som har en rik historia och en stark tradition av att producera single malt whisky av hög kvalitet. Dess whisky är känd för sin distinkta karaktär av rökighet och havssalt, och destilleriet är en populär turistattraktion på Islay-ön.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du