Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Cantine Terre del Barolo

Det var den 8 december 1958, då Arnaldo Rivera, folkskollärare, fd partisan commander nom de guerre Arno och som var befälhavare för gruppen befrielsen kommittén i Turin. Han bestämde sig för att spela kort om solidaritet med en grupp av ...

Läs mer om Cantine Terre del Barolo
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Cantine Terre del Barolo

Det var den 8 december 1958, då Arnaldo Rivera, folkskollärare, fd partisan commander (nom de guerre "Arno") och som var befälhavare för gruppen befrielsen kommittén i Turin. Han bestämde sig för att spela kort om solidaritet med en grupp av vinproducenter. Det slutade med att han bildade ett kooperativ. År 2001 började man med ett projekt där man ville höja kvalitén på vinerna och började men grundlig förändring av produktion och odling av de 11 kommuner som ingår i Barolo. Här valde man de bästa vinproducerande medlemmar i Kooperativet. Idag gör man kvalitetsviner och får höga betyg världen över.